ContiIceContactTM. Saksalainen premium-rengas suomalaisilla Tikka-nastoilla.ContiIceContact

Huipputeknologiaa joka parantaa turvallisuusreservejä renkaan käyttöiän loppuun asti.

Epäsymmetrinen pintakuviointi, poikittaisiin uriin sovitetut 3-D-palaleikkaukset  ja aggressiivinen ulkosyrjän design. ContiIceContactTM tarjoaa entistä parempaa suorituskykyä ja optimaaliset käsittelyominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Uusi kumiseoskonsepti hyödyntää täyssynteettisiä pehmittäjiä, joilla saavutetaan joustavuuden ja tukevan kulutuspinnan täydellinen tasapaino.

ContiIceContactinTM automaattiroboteilla tapahtuva nastoitus on osa renkaan valmistusprosessia ja renkaita käsitellään vielä nastoituksen jälkeenkin. Uuden teknologian ansiosta nastat kiinnittyvät tukevasti paikoilleen, jolloin ne toimivat tehokkaasti renkaan käyttöiän loppuun asti. Nastojen sijoittelussa on käytetty Continentalin kehittämää optimointijärjestelmää, jonka ansiosta nastaäänet on saatu entistä vaimeammiksi.

Lyhyet jarrutusmatkat ja huippupito.

Uuden nastamuotoilun ansiosta Brilliant Plus nastoissa on laajempi pitosärmä ja tehokkaampi ote jäähän, joka varmistaa optimaalisen voimansiirron nastan ja jäisen tienpinnan välillä. Tuloksena parantunut turvallisuus ja ajomukavuus. Lisäksi kuviopalojen patentoidut jäähilekäytävät estävät höylääntymisen seurauksena musertunutta jäätä pakkautumasta nastan ja kuviopalojen alle, jonka ansiosta jarrutusmatkat lyhenevät ja pito paranee.

Uusi kumiseos kruunaa kokonaisuuden.

ContiIceContactTM on ensimmäinen nastarengas, jossa kulutuspinnan kumiseos ei menetä joustavuuttaan renkaan käyttöiän aikana. Innovatiivinen ratkaisu piilee uudessa seosteknologiassa – täyssynteettisiä pehmittäjiä on sijoitettu aiempaa laajempiin kerroksiin. Tämän ansiosta rengas säilyttää turvallisuusominaisuutensa käyttöiän loppuun asti. Uusi seos toimii erinomaisesti myös asfaltilla, sekä kuivalla, märällä että suolatulla. Myös kilometritulos on Continentalin testien perusteella entisestäänkin parantunut.

Tikka Spikes Oy

Suomalainen Tikka Spikes Oy on Continental AG:n omistama nastatehdas Tikkakoskella. Tikka Spikes Oy on maailman johtava nastojen kehittäjä ja valmistaja. Yrityksellä on hallussa koko nastan valmistusketju työkalujen valmistuksesta kovametallitapin ja nastan valmistukseen asti.

Yrityksellä, jonka juuret juontavat vuodesta 1893, on nastojen valmistajana pitkät perinteet. Maailman ensimmäiset teollisesti tuotetut liukuesteet onkin valmistettu Tikka Spikesin KOMETA-tuotemerkillä jo vuonna 1959. Teollisen nastanvalmistuksen pitkien perinteiden ja rengastehtaiden kanssa yhdessä tehdyn nastan kehitystyön ansiosta, Tikka Spikesillä on ainutlaatuinen tietotaito niin nastan valmistuksesta kuin nastan toiminnallisuudesta renkaissa vaativissa talviolosuhteissa.