UKK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Renkaat, joita maahantuomme tai edustamme ovat mm: Avon moottoripyörän renkaat, BF Goodrich renkaat, Bridgestone renkaat, Continental renkaat, Dunlop renkaat, Fulda renkaat, Goodyear renkaat, Hankook renkaat, Heidenau moottoripyörän renkaat, Kleber renkaat, Kormoran renkaat, Michelin renkaat, Minerva renkaat, Nexen renkaat, Pirelli renkaat, Roadstone renkaat, Rockstone renkaat, Sava renkaat, Toyo Proxes R888 ja muut Toyo renkaat.

Toimitamme myös mönkijän renkaat, puutarhakoneen renkaat, ajoleikkurien renkaat, pienoistraktorin renkaa, kottikärryn renkaat ja nokkakärryn renkaat.

Saat kauttamme mm. seuraavat huippulaadukkaat vannemerkit:

 • Beyern Wheels aluvanteet, mallikohtaiset BMW aluvanteet, myös takovanteet ja moniosaiset vanteet
 • Black Rhino Wheels alumiinivanteet, maasturit, 4X4 ja SUV, myös kromivanteet
 • Butzi Wheels aluvanteet, myös huulivanteet leveällä huulella
 • Coventry Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Jaguar aluvanteet
 • Cray Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Corvette C4, C5, C6 ja C7 aluvanteet
 • CVR Wheels alumiinivanteet by Cavaro, laadukkaat suorasovitteiset aluvanteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti lähes kaikkiin autoihin – ja kohtuuhintaan
 • Genesis Wheels alumiinivanteet by Cavaro, laadukkaat suorasovitteiset aluvanteet räätälöidään aina asiakaskohtaisesti lähes kaikkiin autoihin, myös rosterihuulivanteet – ja kohtuuhintaan
 • Genius Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Smart For2 (Smart ForTwo) aluvanteet
 • Lumarai Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Lexus aluvanteet, myös kromivanteet
 • Mandrus Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Mercedes-Benz aluvanteet, myös kromivanteet ja moniosaiset vanteet
 • Matt Loewitz Wheels aluvanteet, laadukkaat vanteet retro-henkeen
 • Redbourne Wheels aluvanteet, mallikohtaiset Land Rover, Range Rover aluvanteet, myös kromivanteet
 • TSW Wheels aluvanteet, huippulaadukas ajan hermolla oleva vannemallisto, myös kromivanteet ja taotut takovanteet sekä moniosaiset vanteet. Maailman johtava ”etu/taka” vannevalmistaja (kapeammat eteen, leveämmät taakse). ”Ehdottomasti alan terävintä kärkeä.” (WWN 3/2012)
 • Victor Equipment Wheels alumiinivanteet, todella laadukkaat mallikohtaiset Porsche 997, 996, 991, Boxter, Cayenne, Cayman, Panamera, 993 ja 911 aluvanteet, myös moniosaiset vanteet sekä takovanteet – jo keveys kertoo laadusta

Olemme erikoistuneet ratkaisemaan autojen tärinä- ja tasapainotusongelmia – emme pelkästään pyöritä asiakkaan vanteita tasapainotuskoneessa ”nollille”, vaan puutumme aina myös muihin mahdollisiin tärinän aiheuttajiin, kuten esimerkiksi pysty- ja sivuttaisheittoihin poistamalla ne parhaalla mahdollisella tavalla, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman tutinaton. Tarvittaessa teemme myös allatasapainotuksia erikoislaitteistolla. Allatasapainotus tehdään pyörien ollessa kiinni auton pyörännavoissa. Tällä saralla asiakkainamme on mm. pääkaupunkiseudun merkittävimpiä autoliikkeitä.

Autotek Erikoisvaruste Oy

Ma-Pe 8.30 – 17.30
La 10.00 – 14.00
1.6 -15.8 La suljettu

Reittiohje

Petikontie 21
01720 VANTAA

Autotek yrityksenä

Vuonna 1986 perustettu, Vantaan Petikossa sijaitseva Autotek on erikoistunut autoalan lisävarusteiden ja tarvikkeiden kauppaan, ydinalueena auton vanteet ja renkaat. Alan pitkäaikaisen kokemuksemme seurauksena on tuotevalikoimaamme seuloutunut vain markkinoiden laadukkaimpien valmistajien ja tavarantoimittajien tuotteita. Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota asiakkaillemme tuotteita, joiden hinta/laatusuhde edustaa alamme huippua. Tämä periaate on kantanut pitkälle. Osaava henkilökuntamme pyrkii aina yksilöllisesti täyttäämään asiakkaidemme rengas/vannetarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimipaikkamme, jossa sijaitsee myös täyden palvelun rengasliike korkealaatuisine laitteineen, osoite on Petikontie 21, Petikko, Vantaa. P. 09-8494 610. Katso kartta yhteystiedoista. Kaikki henkilöautojen ja pakettiautojen rengastyöt hoituvat meillä, samoin kuin moottoripyörien, mopojen, mönkijöiden, skootterien, puutarhakoneiden, kottikärryjen ja nokkakärryjen irtopyörien rengastyöt.

Renkaiden ikääntyminen

Rengasalan yhteisen näkemyksen mukaan rengas säilyttää käyttämättömänä ja oikein varastoituna alkuperäiset tekniset ominaisuutensa jopa viisi vuotta. 

Uusina myytävät renkaat voivat olla enintään viisi vuotta aiemmin valmistettuja. Hyvän kauppatavan mukaista on kuitenkin informoida asiakasta renkaan valmistusajankohdasta, jos kyseessä on yli kolme vuotta vanhat renkaat. Renkaat alkavat ikääntyä toden teolla vasta niiden käyttöönoton jälkeen. 

Renkaiden kokonaisiäksi suositellaan enintään kymmenen vuotta valmistusajankohdasta. 

Lähde: Autonrengasliitto 

Olemme valmiina palvelemaan vanne- ja rengasasioissa.
Tervetuloa käymään!