Rengastyöt

Suoritamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla kaikki rengasalan työt henkilö- ja paketti- sekä matkailuautoihin. Nykyaikaisilla koneillamme onnistuu myös runflat- ja muiden jäykkärunkoisten renkaiden asennus vanteita tai renkaita vahingoittamatta. Lisäksi asennamme moottoripyörien ja mopojen renkaat irtovanteille sekä teemme myös näiden tasapainotukset.

Rengashotelli

Tarjoamme renkaiden kausisäilytystä kuivassa ja viileässä tilassa. Hotellissa säilytettävät renkaat on vakuutettu. Kysy hotellin tilanteesta p. 09-8494 610 tai info@autotek.fi.

Vannemuutokset

Tarjoamme mm. seuraavat alumiinivanteiden sorvaus/koneistuspalvelut:

  • Vanteiden offset-muutokset 20-tuumaisiin saakka (materiaalin poisto kiinnitystasosta – yleensä 3-5 mm mahdollista poistaa)
  • Keskireikien avarrukset 20-tuumaisiin saakka (vanteiden keskireiän suurentaminen)
  • Teräskartioiden (60°) asennus holkkimuttereille tarkoitettuihin aluvanteisiin (esim. vanhemmat jenkkivanteet)
  • Soviterenkaiden sorvaus (vanteiden keskitysrenkaiden sorvaus)

 

Suoritamme kaikki koneistustyöt korkeatasoisilla ammattilaislaitteilla, jotka takaavat viimeistellyn työn jäljen ja huipputarkat mittatoleranssit. Toimitusaika koneistustöille on normaalisti päivästä viikkoon.

Sorvaamme soviterenkaat useimpiin tarvikevanteisiin ja useimpiin autoihin odottaessa. Otathan vanteen tai vanteessa olleen vanhan soviterenkaan malliksi.

TPMS rengaspainevalvonta

Näin homma toimii:

  • Testaamme testerillä, onko rengaspainetunnistin kunnossa (tunnistimen tila, pariston varaus ym.)
  • Mikäli rengaspainetunnistin on viallinen ja se pitää vaihtaa, tai jos halutaan uusi setti rengaspainetunnistimia toiseen rengas/vannesarjaan, ohjelmoimme (yhden tai useamman) uuden rengaspainevahdin joko tunnistimesta luettujen tietojen avulla (tunnistimen kloonaus) tai tietokoneeseen yhdistetyn ohjelmointialustan avulla, joka hakee tietokannasta autokohtaisen ohjelmakoodin. Yhden rengaspainetunnistimen koodaaminen kestää n. 30 s.
  • Tulostamme lopuksi raportin, josta ilmenee rengaspainetunnistimien keskeiset parametrit sekä poistamme auton tietokoneen mahdollisesti ilmoittaman vikakoodin.
 

Valikoimastamme löytyy myös tunnistimien huoltovaraosasarjat (tiivisteet ym.) yleisimpiin automerkkeihin/malleihin. Huoltovaraosasarja tulee vaihtaa aina renkaiden uusimisen yhteydessä.

Täriseekö ratti taikka penkki, vaikka pyörät on vasta tasapainotettu?
Olemme erikoistuneet ratkaisemaan autojen tärinä- ja tasapainotusongelmia – emme pelkästään pyöritä asiakkaan vanteita tasapainotuskoneessa ”nollille”, vaan puutumme aina myös muihin mahdollisiin tärinän aiheuttajiin, kuten esimerkiksi pysty- ja sivuttaisheittoihin poistamalla ne parhaalla mahdollisella tavalla, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman tutinaton. Tarvittaessa teemme myös allatasapainotuksia erikoislaitteistolla. Allatasapainotus tehdään pyörien ollessa kiinni auton pyörännavoissa. Tällä saralla asiakkainamme on mm. pääkaupunkiseudun merkittävimpiä autoliikkeitä.

Hintatiedustelu tai yhteydenotto