TPMS RENGASPAINEANTURI TESTAUS- JA OHJELMOINTIJÄRJESTELMÄ

Yhä useammassa uudessa autossa on nykyään TPMS -järjestelmä, (Tyre pressure Monitoring System) Rengaspaineiden seurantajärjestelmä. EU:n asetuksen 661/2009 mukaan tulee kaikkien marraskuun 2012 jälkeen tyyppihyväksyttyjen autojen olla varustettu TPMS -järjestelmällä ja marraskuun 2014 jalkeen kaikkien uusien autojen tulee olla varustettu TPMS -rengaspainetunnistin-järjestelmällä.

Tarjoamme nyt rengaspaineantureiden testaus- sekä ohjelmointipalvelun. Käyttämämme ohjelmoitavat tunnistimet toimittaa useat alan markkinajohtajista. Autot joissa on TPMS-järjestelmä, eli rengaspainetunnistimet alkuperäisinä, vaativat tunnistimet sekä kesärenkaiden että talvirenkaiden vanteisiin. Pystymme ohjelmoimaan rengaspainetunnistimet sekä kesä- että talvirenkaisiin odottaessa  – ja vieläpä edullisesti. Voit parhaimmillaan säästää useita satoja euroja – kysy tarjous!

Voimme myös tarvittaessa ohjelmoida tunnistimet rengas/vannepakettiin etukäteen, kunhan saamme auton tarkat tiedot. Pystymme myös testaamaan ja korvaamaan vialliset tunnistimet odottaessa tarjoten tuntuvat sekä rahalliset että ajalliset säästöt. Testerimme purkaa auton tietokoneen ilmoittaman rengaspainetunnistimia koskevan vikakoodin ja poistaa sen kun viallinen tunnistin on vaihdettu. Järjestelmämme kattavat n. 95% tämänhetkisestä  tunnistimilla varustetusta autokannasta.

Amerikan markkinoille valmistettujen autojen rengaspainetunnistimet tai rengaspaineanturit toimivat eri taajuudella kuin EU:n alueelle valmistettujen autojen tunnistimet,  ja niihin onkin lähes mahdotonta löytää tunnistimia Euroopasta. Tämän ovat havainneet lukuisat muuttoautoon ja tuontiautoon rengaspainetunnistimia etsineet suomalaiset. Järjestelmämme avulla pystymme ohjelmoimaan tunnistimet myös amerikkalaisiin ja muihin amerikan markkinoille valmistettuihin autoihin (esim. muuttoautoihin ja tuontiautoihin).

Automerkit mm: Acura, Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jeep, Kia, Lancia, Land-Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Mercury, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo

Rengaspainetunnistinmerkit, jotka voimme korvata: Beru, Continental, Siemens, VDO, Entire-TRW, Lear, Pacific, Schrader ym.

NÄIN HOMMA TOIMII:

  1. Testaamme testerillä, onko rengaspainetunnistin kunnossa (tunnistimen tila, pariston varaus ym.)
  2. Mikäli rengaspainetunnistin on viallinen ja se pitää vaihtaa, tai jos halutaan uusi setti rengaspainetunnistimia toiseen rengas/vannesarjaan, ohjelmoimme (yhden tai useamman) uuden rengaspainevahdin joko tunnistimesta luettujen tietojen avulla (tunnistimen kloonaus) tai tietokoneeseen yhdistetyn ohjelmointialustan avulla, joka hakee tietokannasta autokohtaisen ohjelmakoodin. Yhden rengaspainetunnistimen koodaaminen kestää n. 30 s.
  3. Tulostamme lopuksi raportin, josta ilmenee rengaspainetunnistimien keskeiset parametrit sekä poistamme auton tietokoneen mahdollisesti ilmoittaman vikakoodin.

Valikoimastamme löytyy myös tunnistimien huoltovaraosasarjat (tiivisteet ym.) yleisimpiin automerkkeihin/malleihin. Huoltovaraosasarja tulee vaihtaa aina renkaiden uusimisen yhteydessä.

Aiheeseen liittyvät:

tpms järjestelmä   rengaspaine anturi   rengaspainevahti   rengaspaineanturit   rengaspainetunnistin hinta.

rengaspainetunnistimet   rengaspaineanturit   rengaspainevahdit   rengaspaineanturi   rengaspainetunnistin.

rengaspaineanturi hinta   tpms hinta   tpms rengas paine anturi   rengas paine tunnistin hinta.

tpms   rengas paine vahti   rengas paine tunnistin   tpms tunnistin   rengaspainevalvonta