Meiltä TPMS anturit useimpiin autoihin

Kaikissa marraskuun 2014 jälkeen valmistetuissa EU:n alueella myydyissä autoissa on EU:n asetuksen mukaan oltava TPMS -järjestelmä (Tyre pressure Monitoring System) eli rengaspaineiden seurantajärjestelmä. Suurimmassa osassa autoista valvonta on toteutettu radiolähetinanturein.

Tarjoamme rengaspaineantureiden testaus- sekä ohjelmointipalvelun. Käytämme vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien antureita. Pystymme ohjelmoimaan rengaspainetunnistimet sekä kesä- että talvirenkaisiin odottaessa.

Voimme myös tarvittaessa ohjelmoida tunnistimet rengas/vannepakettiin etukäteen, kunhan saamme auton tarkat tiedot. Pystymme myös testaamaan ja korvaamaan vialliset tunnistimet odottaessa. Testerimme purkaa auton tietokoneen ilmoittaman rengaspainetunnistimia koskevan vikakoodin ja poistaa sen kun viallinen tunnistin on vaihdettu. Järjestelmämme kattavat yli 95% tunnistimilla varustetusta autokannasta.

Amerikan markkinoille valmistettujen autojen rengaspainetunnistimet tai rengaspaineanturit toimivat eri taajuudella kuin EU:n alueelle valmistettujen autojen tunnistimet. Järjestelmämme avulla pystymme ohjelmoimaan tunnistimet myös amerikkalaisiin ja muihin amerikan markkinoille valmistettuihin autoihin (esim. muuttoautoihin ja tuontiautoihin).