Meiltä TPMS anturit useimpiin autoihin

Kaikissa marraskuun 2014 jälkeen valmistetuissa EU:n alueella myydyissä autoissa on EU:n asetuksen mukaan oltava TPMS -järjestelmä (Tyre pressure Monitoring System) eli rengaspaineiden seurantajärjestelmä. Suurimmassa osassa autoista valvonta on toteutettu radiolähetinanturein. 

Tarjoamme rengaspaineantureiden testaus- sekä ohjelmointipalvelun. Käytämme vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien antureita. Pystymme ohjelmoimaan rengaspainetunnistimet sekä kesä- että talvirenkaisiin odottaessa. 

Voimme myös tarvittaessa ohjelmoida tunnistimet rengas/vannepakettiin etukäteen, kunhan saamme auton tarkat tiedot. Pystymme myös testaamaan ja korvaamaan vialliset tunnistimet odottaessa. Testerimme purkaa auton tietokoneen ilmoittaman rengaspainetunnistimia koskevan vikakoodin ja poistaa sen kun viallinen tunnistin on vaihdettu. Järjestelmämme kattavat yli 95% tunnistimilla varustetusta autokannasta. 

Amerikan markkinoille valmistettujen autojen rengaspainetunnistimet tai rengaspaineanturit toimivat eri taajuudella kuin EU:n alueelle valmistettujen autojen tunnistimet. Järjestelmämme avulla pystymme ohjelmoimaan tunnistimet myös amerikkalaisiin ja muihin amerikan markkinoille valmistettuihin autoihin (esim. muuttoautoihin ja tuontiautoihin). 

Automerkit mm: Acura, Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Jeep, Kia, Lancia, Land-Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Mercury, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo

Rengaspainetunnistinmerkit, jotka voimme korvata: Beru, Continental, Siemens, VDO, Entire-TRW, Lear, Pacific, Schrader ym.

Näin homma toimii

  1. Testaamme testerillä, onko rengaspainetunnistin kunnossa (tunnistimen tila, pariston varaus ym.)
  2. Mikäli rengaspainetunnistin on viallinen ja se pitää vaihtaa, tai jos halutaan uusi setti rengaspainetunnistimia toiseen rengas/vannesarjaan, ohjelmoimme (yhden tai useamman) uuden rengaspainevahdin joko tunnistimesta luettujen tietojen avulla (tunnistimen kloonaus) tai tietokoneeseen yhdistetyn ohjelmointialustan avulla, joka hakee tietokannasta autokohtaisen ohjelmakoodin. Yhden rengaspainetunnistimen koodaaminen kestää n. 30 s.
  3. Tulostamme lopuksi raportin, josta ilmenee rengaspainetunnistimien keskeiset parametrit sekä poistamme auton tietokoneen mahdollisesti ilmoittaman vikakoodin.

 

Valikoimastamme löytyy myös tunnistimien huoltovaraosasarjat (tiivisteet ym.) yleisimpiin automerkkeihin/malleihin. Huoltovaraosasarja tulee vaihtaa aina renkaiden uusimisen yhteydessä.


Takaisin tuote-sivulle