TSW

TSW on yksi maailman johtavista alumiinivannevalmistajista. TSW vanteet on takuu laadusta.  Kattavasta mallistosta löytyy vanteet useimpiin henkilö- ja crossover-autoihin. Suurinta osaa malleista on saatavana myös leveämpinä takavanteina leveämmällä huulella tai syvemmällä keskiöllä. Mallistosta löytyy myös erittäin kevyitä taottuja alumiinivanteita. Staggered Fitment tarkoittaa kapeampia etuvanteita ja leveämpiä takavanteita. Concave Vanteet tarkoittaa syvempikeskiöistä vannetta ja leveämpää, vielä syvempikeskiöistä takavannetta. TSW:n mallistosta löytyy useita Concave -malleja.  Kaikki tietysti taattua TSW-laatua. Katso TSW vanteet.

TSW mallisto

Beyern BMW

Beyern BMW vanteet. Beyern BMW merkkikohtaiset alumiinivanteet. Suunniteltu sopimaan täydellisesti BMW:n automalleihin – ilman kompromisseja. Mallistossa myös äärimmäisen kevyt Rotary Forged takovanne Spartan. Yhteensopiva alkuperäisten kiinnnitystarvikkeiden ja keskimerkkien kanssa. Katso Beyern vanteet.

Beyern mallisto

Online vannemallisto

Online vannemallisto Maahantuomiamme eri valmistajien online vannemallisto.

Online mallisto

Coventry Jaguar

Coventry Jaguar vanteet. Coventry Jaguar merkkikohtaiset alumiinivanteet. Sopivat täydellisesti Jaguarin automalleihin. Katso Coventry vanteet.

Coventry mallisto

Cray Corvette

Cray Corvette vanteet. Corvette merkkikohtaiset alumiinivanteet. Täydellistä istuvuutta Corvette C4, C5, C6 ja C7 -malleihin. Brickyard sopii keveintä vaihtoehtoa etsivälle vauhtifriikille. Parhaat vanteet Corvetteesi. Katso Cray vanteet

Cray mallisto

Genius Smart ForTwo

Genius Smart ForTwo merkkikohtaiset alumiinivanteet. Todella siistit ja varmasti istuvat vanteet Smart-For-Two kaupunkikinneriin. Erotu joukosta Genius -vanteilla kaupungin harmaasta massasta. Hommaa erottuvaan pikkuautoosi erottuvat aluvanteet ja hanki lukkopultit vanteisiin kateellisten ihailijoiden varalta. Be smart – be Genius-one! Hommaa Smartiisi nerokkaat Genius vanteet. Katso Genius vanteet.

Genius mallisto

Mandrus Mercedes-Benz

Mandrus  Mercedes-Benz vanteet. Mercedes-Benz merkkikohtaiset alumiinivanteet. Sopivat täydellisesti Mercedes-Benz -autoihin – ilman kompromisseja. Mallistossa myös äärimmäisen kevyet Rotary Forged takovanteet. Yhteensopivat alkuperäisten keskimerkkien kanssa. Katso Mandrus vanteet.

Mandrus mallisto

Redbourne Land Rover ja Range Rover

Redbourne Land Rover vanteet ja Range Rover vanteet. Land Rover ja Range Rover merkkikohtaiset alumiinivanteet. Jämäkkää muotoilua ja täydellistä sopivuutta Land Rover -autoihin. Vanteet on suunniteltu kestämään myös jonkin verran maastokäyttöä tinkimättä dynaamisesta ja modernista ulkonäöstä Katso Redbourne vanteet.

Redbourne mallisto

Victor Equipment Porsche

Victor Equipment Porsche vanteet. Erittäin laadukkaat Porsche merkkikohtaiset alumiinivanteet. Suunniteltu sopimaan täydellisesti Porschen automalleihin. Mallit Baden ja Innsbruck ovat erittäin kevyitä takoalumiinivanteita. Vanteisiin sopivat Porschen alkuperäiset kiinnitystarvikkeet ja keskimerkit. Katso Victor Equipment vanteet.

Victor mallisto

Black Rhino

Black Rhino alumiinivanteet etenkin amerikkalaisiin ja japanilaisiin off-road maastureihin, 4X4 autoihin ja Pick Up:eihin. Black Rhino vanteet soveltuvat niin  kadulle kuin vaativampaan maastoajoon. Katso Black Rhino vanteet.

Black Rhino mallisto

Butzi

Butzi alumiinivanteet. Laadukkaat vanteet niille, jotka haluavat erottua. Katso Butzi vanteet. Useita malleja erittäin leveällä kiilloitetulla huulella. Saatavana myös Staggered fitment (leveämmät takavanteet) sekä concave vanteet syvemmällä keskiöllä.

Butzi mallisto

CVR ja Genesis

CVR ja Genesis vanteet koneistetaan mittatilaustyönä lähes kaikkiin mahdollisiin henkilö- ja crossover-autoihin. Exclusive custom wheels by Cavaro.  Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme toimittaa äärimmäisen korkeatasoiset vanteet myös eksoottisempiin autoihin räätälöitynä täydellisellä istuvuudella. Tottakai myös Staggered Fitment (leveämmät takavanteet).  Jos sinulla on hankaluuksia löytää sopivat vanteet autoosi, ota yhteyttä meihin. Saat autoosi täydellisesti sadasosamillimetrin tarkkuudella istuvat vanteet.  Audi R8, Bentley, Camaro, Challenger, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mustang ym.  Katso CVR vanteet ja Genesis vanteet valmistajan sivuilta.

Cavaro verkkosivut

Vannetarvikkeita

Laaja valikoima vannetarvikkeita. Soviterenkaat, raidevälin levityspalat, pyöränpultit, pyöränmutterit, liukumutterit, liukupultit, siirtokartiopultit, siirtokartiomutterit. Katso lisää vannetarvikkeet.

Vannetarvikkeet